Mat fra naturens kjøkken – sanking og matlaging av råvarer fra skog, mark og fjære (FULLTEGNET)

Praktisk info

Fra: 06.06.2020 10:00

Til: 06.06.2020 17:00

Adresse: Hellhaugan 343, 7670 Inderøy, Norge

Forening: Steinsoppen, Steinkjer og omegn sopp- og nyttevekstforening

Region: Trøndelag

Pris medlem: Kr 500

Pris ikke-medlem: Kr 800

Antall plasser: 15

Antall plasser igjen: 14

Ledere

Arrangementet er allerede ferdig

Bli med på sanking og matlaging ute i det fri

Bli med på en felles matopplevelse og utforskning av naturen rundt oss. Vi går først på felles sanketur,
deretter samles vi ved bålet og lager mat av fangsten.
Kursleder er Ane Willman (se villmat.com).
Kurset, varer fra kl 10 – 17, og holdes på Venåsen i Inderøy kommune (Hellhaugan 343).
Begrenset antall plasser.
Egenandel kr 500 for medlemmer, 800 for ikke-medlemmer.

Påmelding innen 25.mai til Ulla-Britt, tlf 99797681, ulla.britt.boe.@gmail.com
Kurset er fulltegnet